InBody720 kropsanalyse

Kropsanalyse på InBody720
Hos InBodyCare er det vigtigt for os, at vi yder konkrete og troværdige resultater, hvilket også er grunden til at, vi benytter netop InBody720 maskinen, der sikrer 100% troværdige resultater – hver gang. Denne metode kortlægger hurtigt og præcist din kropssammensætning ved hjælp af Bioelektrisk Impedans Analyse (BIA).

BIA er en analyseform, hvor vi udnytter det faktum, at muskelvæv, knogler og væske yder forskellig modstand, når strøm sættes til. Når disse elektriske signaler sendes gennem kroppen, giver det os mulighed for at måle forskellene i modstanden og på den baggrund analysere kroppens sammensætning af bl.a. muskler, fedt og væske.

Kropsanalyse – sådan foregår den
Maskinen sender impulser ud via fodpanelerne og de to håndholdte håndtag som du holder i hænderne under scanningen. Det er hverken skadeligt eller farligt for dig at blive målt med InBody720, og du mærker intet under selve målingen.

Maskinen bipper hurtigt, når målingen er færdig, og du får øjeblikkelig svar via det udprint som kommer efter din måling er gennemført.

Testrapport fra InBody720

Hvordan ser resultaterne ud fra InBody720
Når du har været en tur på InBody720 maskinen, får du et stykke papir med en masse information om din krop og kropsammensætning af muskler og fedt. Du vil se din nuværende vægt, muskelmasse, fedtmasse, mineraler, proteiner og væske i kroppen. Under muskel-fedtanalyse vil den vise dig balancen mellem din vægt, din muskelmase og din fedtmasse i kg. En analyse med InBodyCare vil give dig svar på hvordan kurven skal se ud mellem vægten, fedtmassen og muskelmassen.

Under vægtanalyse kan du se hvordan sin BMI er, hvor stor en procentdel fedt du har. I de forskellige dele af analysen kan du se om du ligger inden for Under, Normal eller Over det ideale. Muskelbalance fortæller dig, hvor din muskelmasse sidder, samt områder med den største andel muskler.

Til højre i analysen kan du se hvordan dine data forholder sig i forhold til de data du har til venstre i analysen. Du kan i bunden se data om hvad dit kalorie tal er, så du ved hvor mange kalorier du må spise i løbet af en dag, hvis du ikke dyrker nogen form for motion.

En sidste vigtig punkt i analysen er vægt diagnose, som fortæller dig hvad du skal gøre for at opnå din idealvægt ved fx at nedjustere fedtkontrollen og øge muskelmassen

InBodyCares referencer

Vi har allerede arbejdet sammen med flere virksomheder - både små og store, som har været glade for forløbet og har brugt målingerne efterfølgende
- for at nå deres egne mål. Vi står altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål eller vil booke.