Personlig kost og træningsplan

Personlig kost og træningsplan

Forandring og udviklings forløb med kost- og træningsplan

Personlig kost og træningsplan henvender sig til en bred vifte af forskellige personer. Det kunne være sportsudøveren der ønsker at optimere præstationen og tage den til det næste niveau, med en personlig kost- og træningsplan.

Forandringsforløbet henvender sig også til personer der ønsker at forandre livsstilen og arbejde hen imod en sundere hverdag. Altså bygge en sund krop.

Kost og træningsplan – Basis forløb
Basis forløbet består af tre møder i klinikken, hvor vi sammen arbejder frem mod en endelig plan. Det vil sige en personlig kost og træningsplan du er opsat på at arbejde hen imod.

Generelt kan forandringen måles på dels kropsanalyser foretaget på InBody720 og dels en bevægelsesanalyse. Derudover laver vi selvfølgelig andre test der også er med til at bekræfte om forandringen sker.

Basis pakken
De tre sessioner, danner basis for forandringen og kan udvides med ”Funktionel bevægelsesanalyse”. Basis pakken koster 3500kr. Og strækker sig typisk over 8-12 uger. Derudover kan du tilkøbe coaching sessions til 750kr. Pr. Gang af 55 minutter varighed inklusiv kropsanalyse.

Udover at vi mødes i klinikken er der selvfølgelig mulighed for at maile og telefonere sammen.

“Jeg havde brug for at få styr på min kost og hjælp til at spise ‘normal mad’, efter at have levet på forskellig diætplaner, hvor ris/kylling og bønner vægtede 60% af alle måltiderne. InBodyCare hjælper mig med at komme i bedre fysisk form, ved udarbejdelse af kost- og træningsprogram.”
– Charlotte Thomsen

1. Møde – Møde i klinikken 90 minutter
Kortlægning af besvarelserne på spørgeskema, hvad er egentlig ønskerne og mulighederne for forandring er på kort og lang sigt.

Kropsanalyse på InBody720

Udarbejdelse af individuelle kost-og/eller træningsplaner.

Evt. Funktionel bevægelsesanalyse, hvis behovet er at optimere på dine bevægelser. Funktionel bevægelsesanalyse koster 1200kr. Deri indgår selve testen og træningsprogram til at forbedre dine bevægelser.

2. Møde – Møde i klinikken 55 minutter
Kortlægning af hvordan forandringen egentlig er gået. Hvad siger besvarelserne fra det udsendte spørgeskema? Hvor er udfordringerne egentlig?

Kropsanalyse på InBody720 for at se om der er en forandring til det bedre eller ej. Et fantastisk motiverende måde, at se forandringen af kroppen i tal på et stykke papir i stedet for kun at kigge på badevægten.

Coaching til at håndtere de udfordringer der er og tilretning af planerne.

3. Møde – Møde i klinikken 55 minutter
Kortlægning af hvordan forandringen egentlig er gået og hvordan det er gået med at følge Kost- og træningsplanerne? Hvad siger besvarelserne fra det udsendte spørgeskema? Hvor er udfordringerne egentlig?

Kropsanalyse på InBody720, hvad siger realiteterne?

Coaching til at fastholde de optimerede Kost- og træningsplaner.

Evt. En opsamlende ”Funktionel bevægelsesanalyse”, hvis der er behove for at optimere på dine bevægelser.*

InBodyCares referencer

Vi har allerede arbejdet sammen med flere virksomheder - både små og store, som har været glade for forløbet og har brugt målingerne efterfølgende
- for at nå deres egne mål. Vi står altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål eller vil booke.