Kropsanalyse Aalborg

Din krop – Din kropsanalyse
Hos InBodyCare udfører vi din personlige kropsanalyse, som giver dig præcise og konkrete resultater over din fedt procent og muskelmasse. Det gør vi ved at anvende vores kropsanalyse apparat InBody720, en maskine der måler din kropsammensætning via elektriske impulser, uden nogen form for prædefineret værdier, det er din krop, dine værdier.

Det primære den måler, er fordelingen af muskler og fedt. Derudover viser kropsanalysen om du har tendens til at have forskellige muskel og fedtmasse i højre – venstre arm og ben. Når du får udført en kropsanalyse på InBody720, vil du også vide, om du har meget eller lidt visceralt fedt. Visceralt fedt er det fedt som sidder omkring bugen og organerne.

Hvorfor kropsanalyse? – Motivation som drivkraft
Når du får foretaget en kropsanalyse gennemgår vi sammen, hvordan tallene ser ud og hvad du kan gøre for at gøre tallene på testrapporten endnu bedre. Det du kan anvende en kropsanalyse til er at måle forandringen. Har du overvejet at starte en træningsperiode, en diæt eller noget der ellers påvirker kroppen, så er en kropsanalyse det helt rigtige fordi her kan vi måle forandringen og bevare motivationen. En kropsanalyse er derfor et rigtig godt redskab til at holde gang i din træning.

“Efter én graviditet med stor vægtøgning, efterfølgende stort vægttab og så en ny graviditet med (knap så) stor vægtøgning har det bare været rette tid for mig at få et indblik i hvordan min krop er skruet sammen mht. fedt, muskler osv.”

– Mille Kjærgaard

I testrapporten får du overblik over

Kroppens detaljerede ernæringsstatus

Hvilestofskifte

Mængden af visceralt fedt (det ‘farlige’ fedt rundt om organerne)

Ubalance i bevægeapparatet

Vurdering af hydreringsstatus

Oversigt over dit BMI tal

InBodyCares referencer

Vi har allerede arbejdet sammen med flere virksomheder - både små og store, som har været glade for forløbet og har brugt målingerne efterfølgende
- for at nå deres egne mål. Vi står altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål eller vil booke.