Kropsanalyse Aalborg

Din krop – Din kropsanalyse

Hos InBodyCare udfører vi din personlige kropsanalyse, som giver dig præcise og konkrete resultater over din fedtprocent og muskelmasse. Det gør vi ved at anvende vores kropsanalyse apparat InBody720, en maskine der måler din kropsammensætning via elektriske impulser, uden nogen form for prædefineret værdier, det er din krop, dine værdier.

Det primære den måler, er fordelingen af muskler og fedt. Derudover viser kropsanalysen om du har tendens til at have forskellige muskel og fedtmasse i højre – venstre arm og ben. Når du får udført en kropsanalyse på InBody720, vil du også vide, om du har meget eller lidt visceralt fedt. Visceralt fedt er det fedt som sidder omkring bugen og organerne.

Hvorfor kropsanalyse? – Motivation som drivkraft

Kropsanalyse som motor i din forandring af din fedtprocent og dermed din livsstil. Jeg hører tit fra folk der kommer gentagende gange i klinikken at kropsanalysen kan tit seder dem en reminder om at fastholde den positive forandring i stedet for at falde tilbage i den gamle livsstil.

1. Kropsanalyse med digital forklaring.

Hos InBodyCare er der fire forskellige måder du kan få feedback på din kropsanalyse.

Det foregår på den måde at du får din kropsanalyse og et link til en video, hvor jeg har indtalt forklaringen af testrapporten.

Typisk for de kunder som godt kender til testrapporten og som tidligere har fået lavet flere analyser.

2. Kropsanalyse

En kropsanalyse hvor jeg forklarer tallene og hvor du selvfølgelig har mulighed for at stille spørgsmål.

Denne kropsanalyse er til dem der tidligere har fået lavet kropsanalyser men alligevel gerne vil have en “face-to-face” forklaring.

3. Kropsanalyse med rådgivning

En kropsanalyse hvor vi går i dybden med hvad du kan gøre for at ændre på tallene fra testrapporten. Hvad enten det handler om om hvad testrapporten siger og, hvordan du påtænker at begynde at forandre din livsstil.

4. Kropsanalyse med coaching

Kropsanalysen hvor vi går i dybden med hvordan du kan forandre dine vaner og dermed din nuværende livsstil. Jeg coacher dig til en bedre livsstil.

Vi er grundige og bruger kropsanalysen som motivations-redskab. Træning og kost – tager vi udgangspunkt i. Mens jeg coacher kommer vi frem til mål som du kan acceptere og som du er med til at tidsbestemme. Samtidig laver vi dem så specifikke som muligt.

Kropsanalysen for dig som vil igang og igang med et positivt udgangspunkt og mål.

Forandre livsstil

Det du kan anvende en kropsanalyse til er at måle forandringen. Har du overvejet at starte en træningsperiode, en diæt eller noget der ellers påvirker kroppen, så er en kropsanalyse det helt rigtige fordi her kan vi måle forandringen og bevare motivationen. En kropsanalyse er derfor et rigtig godt redskab til at holde gang i din træning.

 

“Efter én graviditet med stor vægtøgning, efterfølgende stort vægttab og så en ny graviditet med (knap så) stor vægtøgning har det bare været rette tid for mig at få et indblik i hvordan min krop er skruet sammen mht. fedt, muskler osv.”

– Mille Kjærgaard

I testrapporten får du overblik over

Kroppens detaljerede ernæringsstatus

Hvilestofskifte

Mængden af visceralt fedt (det ‘farlige’ fedt rundt om organerne)

Ubalance i bevægeapparatet

Vurdering af hydreringsstatus

Oversigt over dit BMI tal

InBodyCares referencer

Vi har allerede arbejdet sammen med flere virksomheder - både små og store, som har været glade for forløbet og har brugt målingerne efterfølgende
- for at nå deres egne mål. Vi står altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål eller vil booke.