Overordnet besøg hos din virksomhed
Den tredje sundhedspakke, vi udbyder hos InBodyCare, hedder Sundhedspakke 3 og indeholder kropsanalyser, individuelle målsætninger samt foredrag om både kost såvel som træning, og hvordan disse effektivt kan kombineres.

Individuelle kropsanalyser
Når du vælger Sundhedspakke 3, vælger du et mere overordnet besøg, hvor vi udarbejder en kropsanalyse af den enkelte medarbejder og på baggrund af dette sætter vi sammen nogle mål for, hvad den individuelle medarbejder gerne vil arbejde hen imod og opnå.

Book
Mener du, Sundhedspakke 3 er den pakke, der er den bedste at tilbyde dine medarbejdere og øge deres sundhed og engagement på arbejdspladsen, er du mere end velkommen til at kontakte os på jesper@inbodycare.dk. Når du sender en mail, må du meget gerne medsende oplysninger omkring arbejdspladsens geografiske lokation, det samlede antal medarbejdere der ønsker at deltage samt oplysninger omkring arbejdspladsen.

Priser
Opstart inkl. 10 medarbejdere 6.900 kr.
Pris pr. Medarbejder 10+ 450 kr.

Du får alt dette i sundhedspakke 3

Kropsanalyser

Målsætning

Foredrag

InBodyCares referencer

Vi har allerede arbejdet sammen med flere virksomheder - både små og store, som har været glade for forløbet og har brugt målingerne efterfølgende
- for at nå deres egne mål. Vi står altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål eller vil booke.