En omfangsrig sundhedspakke
Sundhedspakke 1 er den mest omfangsrige pakke, der indeholder en kropsanalyse, individuelle målsætninger, foredrag, handleplan, blodtryk, kondital samt kolesterol tal. Varighed: ca. 1 time.

Vejledning hos din virksomhed
Vælger du Sundhedspakke 1, tager vi ud til din virksomhed minimum 3 gange. Ved det første besøg måler, vejleder og motiverer vi hver enkelt medarbejder individuelt og udarbejder en handlingsplan, der passer til den pågældende medrbejders ønsker og mål fremadrettet.

Ved InBodyCares andet besøg foretager vi målinger påny for at følge med i den enkelte medarbejders udvikling, og om handleplanen giver den ønskede effekt. Når vi kommer ud på det tredje besøg, samler vi op på de foregående besøg og foretager en evaluering.

Book
Ønsker du at booke sundhedspakke 1 og give dine medarbejdere en enestående mulighed for at blive sundere og mere veloplagte, send en e-mail indeholdende oplysninger omkring din arbejdsplads, antal deltagende medarbejdere, lokation og eventuelle særlige ønsker til jesper@inbodycare.dk – så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

Priser
Opstart inkl. 10 medarbejdere 24.500 kr.
Pris pr. Medarbejder 10+ 1.990 kr.

Du får alt dette i vores største pakke

Kropsanalyser

Målsætninger

Foredrag

Handleplan

Blodtryk

Kolesteroltal

Kondital

InBodyCares referencer

Vi har allerede arbejdet sammen med flere virksomheder - både små og store, som har været glade for forløbet og har brugt målingerne efterfølgende
- for at nå deres egne mål. Vi står altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål eller vil booke.