Motivationspakken

Besøg af InBodyCare

Har I overvejelser omkring et sundheds tiltag på din arbejdsplads så har du muligheden for at finde ud af om InBodyCares arbejde  er noget for din arbejdsplads.

Kropsanalyser

Vi kommer ud på din arbejdsplads og udfører kropsanalyser på alle de medarbejdere som vil. Kropsanalysen varer 3 minutter at udføre på hver person.

InBody testrapport

Hver medarbejder får Deres egen idividuelle testrapport der kan fortælle om kroppens sammensætning. Denne testrapport er medarbejderens egen private testrapport.

Foredrag

Efter kropsanalysen afholder jeg et motiverende foredrag om hvad testrapporten egentlig betyder og hvordan du konkret kan ændre tallene herpå. Foredraget tager en time.

Book

Mener du at Motivationspakken er der hvor Din arbejdsplads skal starte så kan du kontakte mig på mail jesper@inbodycare.dk og vi sammen finder en hvor vi kan udøfre og motivere medarbejdere til en sundere livsstil. Du kan som virksomhed kun booke “Motivationspakken” én gang men det skal du så sandelig også være mere end velkommen til.

Pris

10 – 20 medarbejdere 1500kr.

21-30 medarbejdere 2000 kr.

31-50 medarbejdere 2500 kr.

50-80 medarbejdere 3500 kr.

80+ medarbejdere 4500 kr.

Motivationspakken

Kropsanalyser

Foredrag

Målsætning

InBodyCares referencer

Vi har allerede arbejdet sammen med flere virksomheder - både små og store, som har været glade for forløbet og har brugt målingerne efterfølgende
- for at nå deres egne mål. Vi står altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål eller vil booke.