Sundheds forløb - Business

Sundhedsforløb

Forøg dine medarbejders sundhed
Med den individuelle medarbejder i højsædet og fokus på sundhed, form og fysik, har du en unik mulighed for at øge velvære og engagement på arbejdspladsen. Med en Sundhedspakke fra InBodyCare har du en enestående mulighed for at tilbyde dine medarbejdere, at deltage i et unikt og givende forløb, hvor der lægges stor vægt på den individuelle medarbejders sundhed og fysik på arbejdspladsen såvel som i fritiden.

InBodyCare kommer ud på arbejdspladsen
Du afsætter tid – InBodyCare rykker ud efter aftale til virksomheden og vejleder, motiverer samt udfører kropsanalyser på hver individuel medarbejder. For at kunne vejlede den enkelte medarbejder bedst muligt, tages der udgangspunkt i personen

 

samt det specifikke job, denne person udfører. Ingen stillinger er ens og derfor er det vigtigt, at vi gør vores ypperste for at sætte fokus på den enkelte person. Vi benytter de målte tal til at inspirere samt motivere, ikke på vore præmisser, men med henblik på den individuelles ønsker til, hvilke mål han eller hun gerne vil arbejde frem imod. Den kropsanalyse vi foretager, giver den enkelte en mere håndgribelig visualisering af hvad der skal til for at opnå den optimale fordeling mellem muskelmasse og fedt.

Hvad kropsanalysen indeholder, er afhængig af hvilken sundhedspakke I ønsker til jeres medarbejdere. InBodyCare udbyder 3 forskellige sundhedspakker, der alle inkluderer en motiverende kropsanalyse. Denne kropsanalyse udfører vi på vores InBody720 maskine, der giver mulighed for at måle fedtprocent og muskelmasse. Ved at udføre disse målinger kan vi finde frem til den aktuelle påvirkning på kroppen.

Sundhedsforløb 1

Den mest omfangsrige pakke, der indeholder en kropsanalyse, individuelle målsætninger, foredrag, handleplan, blodtryk, kondital samt kolesterol tal.

Se hele sundhedsforløbet

Sundhedsforløb 2

Denne pakke inkluderer en kropsanalyse, individuelle målsætninger, foredrag, handlingsplan samt 120 dages fysisk aktivitet.

Se hele sundhedsforløbet

Sundhedsforløb 3

Denne pakke indeholder kropsanalyser, individuelle målsætninger samt foredrag om både kost såvel som træning, og hvordan disse effektivt kan kombineres.

Se hele sundhedsforløbet

Motivationspakke

InBodycare kommer ud på din arbejsplads og udfører kropsanalyser til alle medarbejdere der vil. Gratis

Se hele sundhedsforløbet

InBodyCares referencer

Vi har allerede arbejdet sammen med flere virksomheder - både små og store, som har været glade for forløbet og har brugt målingerne efterfølgende
- for at nå deres egne mål. Vi står altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål eller vil booke.